10 x Lente aanraders!

lentemakeup

 

Het ene moment schijnt het zonnetje en het andere moment is hij weer achter de wolken. Echt iets voor de lente. Maar toch mag van mij het zonnetje wel wat meer te voorschijn komen. Om toch een beetje meer zon te creëren leek het mij een leuke idee om 10 producten te pakken die perfect bij de lente passen en die ik daarom de komende maanden veel ga gebruiken.

Hierbij kun je denken aan nagellakjes, lipsticks, maar ook aan mooie blushes en een lekker parfum. Benieuwd naar mijn 10 lente aanraders? Druk dan op “Play”.

 

 

Bedankt voor het kijken! En vergeet niet te abonneren.

 

Share:

10 Reacties

 1. april 7, 2016 / 4:45 am

  Wat een vrolijke items allemaal. Vooral over dat blush paletteje heb ik inmiddels al veel positieve review gelezen :-). Ik vind je video heel leuk en ik zou zeggen maak ze zeker wat vaker :-). Alleen aan het einde loopt hij nog wat lang door (zo’n 2 minuten)?

  • iris
   Auteur
   april 7, 2016 / 5:41 am

   Ah, super lief! Je wil niet weten hoe onzeker ik ben over mijn video’s, dus ik ben heel blij dat je dit zegt! Ja, het klopt dat hij te lang doorloopt. Dit was ik vergeten te knippen (oepsie)

 2. april 7, 2016 / 9:29 am

  Leuke video! Heerlijk om al die vrolijke producten te zien en de setting in je video past er ook helemaal bij. Laat het mooie weer maar komen!:-D

  • iris
   Auteur
   april 7, 2016 / 11:30 am

   Dankjewel Dalinka 😀

 3. april 7, 2016 / 9:47 am

  Die Daisy van Marc Jacobs wil ik zó graag hebben! Alleen jammer dat het limited edition is

 4. april 7, 2016 / 11:23 am

  mooie items laat je zien 😀 looove pastel lakjes in de lente 🙂

 5. april 7, 2016 / 8:28 pm

  Jaaaa, Daisy! Dat is dus ook écht mijn lentegeur. Laatst vulde ik de Lentekriebels TAG in en daar stond een vraag over hoe de lente volgens mij ruikt. Daisy is daar echt het perfecte voorbeeld van. Prachtige video hoor. Helemaal niet nodig om daar onzeker over te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *