New in | Estée Lauder Pure Color Blush Pink Kiss

DSC_0799 copy

 

Vandaag heb ik echt een geweldige blush die ik graag aan jullie wil laten zien! Ik wilde al een tijdje een “exclusieve” blush kopen, maar aangezien ik luxe merken best wel duur vind besloot ik het iedere keer uit te stellen. Tot vorige week! Mijn schoonmoeder had een cadeaukaart van Douglas gekregen en aangezien zij hier geen gebruik van ging maken, mocht ik hem hebben. Yay!

Ik wist in middels precies wat ik er van ging kopen, namelijk een Chanel blush. Ik rende daarom naar de Douglas en ging op zoek naar mijn nieuwe high end blush. Hmm… In middels begon ik toch wel te twijfelen of dit dé blush zou worden. De medewerker kreeg mijn twijfel door en vroeg vervolgens of ze mij kon helpen. Ik vertelde dat ik op zoek was naar een mooie blush en voor ik het wist kreeg ik dit pareltje van Esteé Lauder in mijn handen.

 

DSC_0830 copy

 

De medewerker vertelde dat ze deze blush helemaal geweldig vond en dat hij nu ook in de aanbieding was. Dit klonk goed! De mooie roze kleur trok gelijk mijn aandacht. Warm, elegant, maar toch ook fris. Ik probeerde de blush op mijn huid en ja hoor, ik had mijn blush gevonden!

Naast de mooie kleur van de blush vind ik het doosje ook oogverblindend. Hij is goudkleurig en voorzien van het mooie logo van Estée Lauder. Echt heel mooi! Hij krijgt daarom echt een speciaal plekje op mijn beautytafel.

 

DSC_0807 copy blush

 

De Pure Color Blush is voorzien van een klein kwastje, waarmee je gemakkelijk onderweg de blush aan kunt brengen of bij kunt werken. Ik gebruikt trouwens zelf dit kwastje niet, maar gewoon mijn eigen blush kwast. Deze is wat groter en persoonlijk vind ik dat prettiger werken. Maar voor onderweg ik hij prima om te gebruiken.

 

blush1 DSC_0817 copy

 

De kleur is echt prachtig! Hij is warm roze en bevat piepkleine shimmer die voor een fris en stralend effect zorgen. Je hoeft trouwens maar een klein beetje op je kwast aan te brengen. Even goed uitblenden en je hebt er de hele dag plezier van. De blush is namelijk erg langhoudend, vervaagt niet en voelt heel zacht aan op je huid.

 

DSC_0832 copy

 

 

Ik ben zó blij met deze blush! De kleur is super mooi, het doosje is prachtig en hij blijft heel lang en mooi op mijn gezicht zitten. Wauw, dat ik nou zo’n prachtig product in mijn handen kon krijgen! En eerlijk gezegd kan ik niet wachten om hem op mijn beautytafel te leggen, zodat ik hem iedere dag kan zien. Het is dus zeker weten een goede investering geweest.

 

DSC_0802 copy

 

De blush kost normaal gesproken €39,00, maar hij is tijdelijk in de aanbieding voor “maar” €29,00.

 

Wat vind jij van deze blush?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *