Oriflame Happydisiac Eau de Toilette

DSC_1036 copy

 

Oriflame is niet het eerste merk waar je aan denkt als je parfum wilt kopen. Toch jammer, want dit merk heeft echt ontzettend veel lekkere geuren en iedere keer bedenken ze weer iets nieuws. Ook nu weer. De vorige geur is nog maar net uit en Oriflame komt al weer met een heerlijk najaarsgeur!

De nieuwe Eau de Toilette draagt de naam Happydisiac en bevat allerlei vrolijke ingrediënten. Ingrediënten hebben een positief effect op je emoties en zorgen ervoor dat je je helemaal blij gaat voelen. Dus ben jij ook zo toe aan een vrolijke geur? Lees dan verder! Ik weet namelijk zeker dat je geen spijt krijgt!

 

DSC_1040 copy DSC_1030 copy

 

De naam zegt het al! Happydisiac is echt een vrolijke en bloemige fruitgeur en zit vol met blije geurnoten van onder meer wilde aardbeien, elegant in toom gehouden door de tere kruidigheid van Egyptische jasmijn.

Het is niet zo gek dat je van deze geur vrolijk wordt. De geur van verse aardbeien is niet alleen heel lekker, maar vergroot ook nog eens de alertheid en het concentratievermogen, waardoor je je dus fitter voelt.

Maar ook jasmijn is een ideale geur in deze Eau de Toilette. In aromatherapie wordt jasmijn vaak gebruikt als antidepressivum. Deze tere, zoet ruikende bloemetjes hebben ongelofelijke opbeurende en ontspannende effecten.

 

DSC_1033 copy DSC_1029 copy

 

En ja hoor, de geur is echt hemels! Over de aardbeien is niet gelogen, want de sappige geur van aardbeitjes komt dansend op je neus af. Maar toch is de geur meer dan aardbeien. Hij is warm, kruidig en licht bloemig, waardoor hij iets bijzonders uitstraalt en totaal geen meisjesachtige geur is. Hij is heel draagbaar voor iedere vrouw en hij maakt je gelijk helemaal vrolijk!

 

DSC_1044 copy DSC_1042 copy

 

Ik ben helemaal dol op deze geur! Hij maakt mij vrolijk en ik wil hem wel blijven ruiken! Daarnaast is hij voor iedereen heel erg draagbaar. Hij is namelijk niet té zoet en niet té fruitig, maar gewoon lekker in balans. Happydisiac is eigenlijk een geur voor het najaar, maar hij is zo lekker dat hij het hele jaar door perfect is!

De Oriflame ‘Happydisiac’ Woman Eau de Toilette is verkrijgbaar in de webshop en kost  € 29,00/50 ml.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *