W7 Double Act (Benefit Dupe)

DSC_0861-copy1

 

Hai meiden! Ik moet even mijn excuses aanbieden. De laatste tijd ben ik erg afwezig, waardoor er een stuk minder vaak een nieuw artikel op mijn blog verschijnt. Eerder konden jullie twee nieuwe artikels per dag lezen, maar nu mag ik blij zijn als er iedere dag een artikel online komt.

De reden hiervan is dat ik best wel chaotisch bezig ben. Ik heb veel ideeën, maar daardoor weet ik soms niet waar ik moet beginnen. Maar goed, ik ga het vanaf nu gewoon weer proberen op te pakken. En om te beginnen heb ik een heel leuk product van W7 in mijn bezit die ik vandaag ga reviewen!

 

DSC_0863-copy

 

W7 staat bekend om het maken van Dupes. Vooral de oogschaduw paletten van Urban Decay zijn heel goed nagemaakt en ook zeker een favoriet van mij. Maar dit keer is het de beurt aan een ander mooi make-up merk. Benefit liefhebbers zien waarschijnlijk al wel dat de Double Act van W7 heel veel weg heeft van de Bronzer & Highlighter Duo 10.

De Double Act zit net als die van Benefit in een schattig klein, kartonnen doosje. Niet heel luxe en misschien vinden sommige meiden hem er een beetje goedkoop uit zien. Maar eigenlijk vind ik het best wel leuk bedacht.

 

DSC_0871-copy DSC_0874-copy

 

De W7 Double Act Bronzer & Highlighter Powder is een bronzingpoeder en highlighter in één en zorgt voor een warme teint en een mooie glans. Hij is ideaal om je gezicht op bepaalde plekken mee te accentueren en mooie contouren mee te maken.

Als je de deksels van de doosjes afhaalt vind je eerst een kwastje, die precies in het doosje past. Heel handig, hoewel ik wel bang ben om de bronzer/highlighter te beschadigen met het kwastje. Daarnaast denk ik dat ik hem er toch maar uit laat, want dit soort kwastjes zijn vaak niet zo heel fijn. Al moet ik wel zeggen dat ik het kleurtje wel heel leuk vind!

 

DSC_0881-copy DSC_0875-copy

 

Onder het kwastje vind de poeders. Een mooie, bruine bronzer en een licht roze highlighter. Hieronder zie je hoe beide kleuren er uit zien. Vooral de bronzer geeft redelijk wat kleur af. Maar zo op het eerste oog mag ik over de hightlighter ook niet klagen. Het is een leuk licht roze kleurtje.

 

DSC_0884-copy

 

De poeders zijn gemakkelijk aan te brengen op de kwast en op mijn huid. Ik dacht eerst dat ze niet zo veel pigment zouden afgeven, maar het valt reuze mee. Vooral de bronzer vind ik heel mooi en kun je goed opbouwen. De highlighter is een stuk lichter, waardoor je die niet zo snel terug zien. Maar toch is hij aanwezig. Hij bevat best veel glitters en zorgt voor een subtiel glansje. Hierdoor ziet mijn huid er gezond uit.

 

DSC_0878-copy

 

Ik heb de Double Act van W7 op de Haagse Markt gekocht, maar ik weet zeker dat hij op meerdere plekken verkrijgbaar is. Even in Google intypen en je vindt genoeg webshops die W7 verkopen. Ik betaalde er trouwens €4,95.

 

Heb jij al eens iets van W7 uitgeprobeerd?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *