DIY: Diptyque kaarsjes

dip

 

Ik heb altijd al een Diptyque kaars willen hebben. Maar helaas zijn deze nogal aan de dure kant. Je betaald namelijk al snel €45,00 voor 1 kaars. Ja, echt waar! Veel te duur om hem aan te steken toch? Daar heb ik iets voor bedacht, namelijk deze super simpele én goedkope DIY!

Een tijdje geleden heb ik op mijn “oude” blog (www.thebeautymagazine.nl) deze leuke DIY al gedeeld. Maar aangezien ik hem zelf zo leuk vind en mijn oude blog binnenkort niet meer zal bestaan (oh, wat erg is dit om te zeggen), heb ik besloten om hem jullie nog een keertje te laten zien. We gaan namelijk onze eigen Diptyque kaars maken!

 

DSC_0920 copy

 

Wat heb je nodig:

Een kaars. Het liefst een witte geurkaars die op een Diptyque kaars lijkt. Ik vind zelf deze geurkaars van de Action heel lekker. Hij ruikt heerlijk subtiel en zacht en lijkt ook nog eens een beetje op de kaarsen van Diptyque. Volgens mij kostte hij tussen de €1,20 en €1,50.

Stickerpapier A4 formaat. Deze heb ik gekocht bij de Bruna.

Een schaar

Aan de slag!

Allereerst dien je de etiketten uit te printen. Door op onderstaande afbeelding te klikken wordt hij groter en zie je alle etiketten. Er zijn verschillende grootten, zodat er altijd wel eentje op je kaars past.

Ik heb het “stickerpaper” bij de Bruna gehaald voor ongeveer €1,50. Mocht je trouwens nog een papier over hebben, maak dan ook deze leuke Marc Jacobs vaasjes of Chanel vaasjes.

 

dyptiqueprintsticker-2-1-2 copy

 

Knip vervolgens de etiketten uit en plak ze op het kaarsje.

Super gemakkelijk is het toch! Het enige waar ikzelf moeite mee had is de sticker van het velletje af te halen. Dit duurde wel even, haha.

En ta-da! Je eigen Diptyque kaars is geboren! Ik vind hem echt super leuk en deze krijgt een mooi plekje in de badkamer. Ik denk zelfs dat ik er nog meer ga maken. Ik heb namelijk nog twee kaarsen van de IKEA en je zou er ook een leuk vaasje of make-up kwasten bakje mee kunnen maken.

 

 

Wat vind jij van deze kaarsen? En zou jij ze namaken?

 

Share:

9 Reacties

 1. november 15, 2015 / 9:02 am

  Super leuke DIY. Ik ken de Diptyque kaarsen nog helemaal niet, maar wauw 45 euro! Ik ben echt gek op zulke “clean” kaarsjes met een etiktje.

 2. november 15, 2015 / 9:59 am

  Dit ziet er zo leuk uit! Ik moet dringend eens op zoek naar stickerpapier 🙂

 3. november 15, 2015 / 10:06 am

  Super leuke diy! ik wil al zo lang zo’n kaars alleen de prijs houdt me iedere keer tegen

 4. november 15, 2015 / 10:43 am

  Ik vind dit wel een heel creatieve (en goedkope 🙂 ) oplossing, leuk!

 5. november 15, 2015 / 9:01 pm

  Zo een leuke DIY! Het ziet er echt geweldig uit.

 6. november 16, 2015 / 10:03 am

  Wat een ontzettend leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *