PROBAR | Lekker, gezond & voedzaam!

111

 

Goedemorgen! Willen jullie je ook weer wat fitter voelen, wat kilootjes lichter worden, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik iets heel lekkers voor jullie! PROBAR staat voor een actieve en gezonde lifestyle en heeft daarom een aantal voedzame, gezonde en smaakvolle repen en snacks op de markt gebracht die vol zitten met gecertificeerde biologische ingrediënten.

Vandaag laat ik je alle 8 repen/snacks zien, vertel ik wat er in zit en hoe ze er uitzien. Daarnaast deel ik ook mijn favorieten. Dus ben je nieuwsgierig? Kijk dan mee!

 

PROBAR Meals

DSC_1657 copy

 

Ik blijf het ongelofelijk vinden dat zo’n kleine reep als maaltijd vervanger gebruikt kan worden. Toch is het zo! Na het eten van één van deze Meal bars voel je je echt wel vol en heb je gelijk ook veel energie.

De maaltijdvervangers bevatten vruchten, noten en zaden. Deze ingrediënten zijn puur en hebben de juiste voedzame calorieën voor duurzame energie.

Er zijn drie verschillende varianten, namelijk Original Blend, Wholeberry Blast en Almond Crunch.

 

 

PROBAR Fuel

DSC_1671 copy

 

De Fuel is een heerlijke snack voor tijdens actieve dagen en momenten. Het is een biologische, glutenvrije fruit-bar die samengesteld is op basis van onder andere dadelpasta, cashewnoten, haver, haverzemelen, chiazaaf en aardbeien. Het is een zachte reep en is  heel erg lekker!

 

PROBAR Base Protein Bar

DSC_1667 copy

 

Dit is de proteïnen reep van PROBAR. Ik moet zeggen dat ik gelijk door deze reep aangetrokken ben. Deze zou namelijk de smaak hebben van Cookie Dough. Voor ik het wist probeerde ik hem uit. Mmm..!! Lekker! De eiwitrijke reep bevat natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige vezels en bevat onder andere Chia zaad en lijnzaad.

 

PROBAR Bites

DSC_1662 copy

 

Deze “Bites” zijn verantwoorde tussendoortjes die op ieder moment van de dag gegeten kunnen worden. Ze bevatte verantwoorde, gezonde, glutenvrije en vezelrijke ingrediënten Daarnaast zijn ze plantaardig, biologisch en afkomstig uit duurzame bronnen.

Momenteel zijn er twee varianten van deze Bites verkrijgbaar, namelijk Coconut Almond en Mixed Berry.

 

PROBAR Bolt

DSC_1676 copy

 

In dit groene zakje zitten fruitige, vitaminerijke energiesnoepjes. Ze zijn biologisch, gluten- en melkvrij en hebben een lekkere sinaasappelsmaak. Ze doen mij heel erg denken aan zachte winegums, maar dan gezond. Ze bevatten namelijk een mix van koolhydraten, vitamine B3, vitamine B6, vitamine B12 en Kalium. Ideaal om in je tas te hebben.

 

PROBAR

 

Wat ik zelf altijd een nadeel aan deze repen vind is dat ze vaak via internet besteld moeten worden. Dit is bij PROBAR ook mogelijk, maar ze zijn ook te vinden bij Albert Heijn. Dat vind ik zelf toch wat gemakkelijker. Mocht je ze liever via internet bestellen dan kan dat op www.TheProBar.co.nl

Mijn favorieten van deze 8 repen/snacks zijn de Bites, de Meals en de Fuel. Deze zitten bomvol vezels, noten en fruit, waardoor je echt het idee hebt dat je iets heel gezonds eet.

De prijzen van deze lekkere snacks liggen tussen de €1,99 en €3,79. Dit is misschien wat prijzen voor een “reep”, maar geloof mij, maar daarna heb je een lange tijd geen honger meer.

 

Zou jij PROBAR een keertje willen proberen?

 

 

Share:

10 Reacties

 1. maart 25, 2016 / 7:34 am

  Ik geloof niet in maaltijvervangende snacks. Ik kan dat mentaal gewoon niet, een maaltijd skippen, Maar als tussendoortje lijken deze me allemaal lekker!

 2. maart 25, 2016 / 7:41 am

  Leuk dat ze dit ook bij Albert Heijn verkopen! Ik ben namelijk gek op dit soort repen

 3. maart 25, 2016 / 12:16 pm

  Ik kende het helemaal niet, maar het klinkt leuk! Ben benieuwd hoe ik het zou vinden!

 4. maart 25, 2016 / 7:00 pm

  Wauw dat vind ik wel heel gek, dat zo een mini ding als maaltijd vervanger gebruikt kan worden. Ik zelf ben daar altijd erg sceptisch in en geloof er stiekem niks van haha. De repen zien er wel allemaal erg lekker uit..

 5. maart 27, 2016 / 3:29 pm

  Zo’n bar lijkt me nog wel lekker (maar niet als maaltijdvervanger, daarvoor eet ik teveel haha), maar die snoepjes lijken me helemaal niets ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *