Mijn eerste Food Truck festival!

IMAG0914 copy

 

Good morning! Als je mij op Instagram volgt, dan heb je waarschijnlijk al gezien dat ik gisteren op een Food Truck festival was. Het leek mij heel erg leuk om eens een Food Truck festival mee te maken, dus dit was mijn kans. Samen met mijn vriend ging ik er heen en het was geweldig!

Het was ontzettend lekker weer, er waren veel verschillende food trucks en natuurlijk heb ik tijdens deze dag weer wat fotootjes gemaakt. Dus ben je benieuwd hoe mijn dag was? Kijk dan mee!

 

IMAG0908 copy IMAG0911 copy

 

Het was zo leuk georganiseerd! Er was live muziek en veel lekker eten. Van burger tot aan pannenkoeken. Maar ook tapas, Italiaans ijs, smoothies, cocktails, Japanse hapjes en nog veel meer. En ook de aankleding vond ik heel tof! Alles was namelijk in zomersfeer.

 

IMAG0912 copy   IMAG0909 copy

 

Hoe geweldig is deze grote Daisy!

 

IMAG0915 copy

 

Ik bestelde deze schattige mini burgers. Eentje met een runderburger en eentje met een kipburger. Jammie!

 

IMAG0927 copy IMAG0934 copy

 

Later die dag ging ik nog voor een hele lekker pannenkoek. Als een soort van toetje zeg maar. Want een Nutella pannenkoek kan ik echt niet weerstaan!

 

IMAG0916 copy IMAG0937 copy   IMAG0942 copy

 

Ik vond het Food Truck festival echt geweldig! Het was heel erg gezellig en het heerlijke weer maakte het helemaal compleet.

 

Ben jij al eens bij een Food Truck festival geweest?

Share:

5 Reacties

 1. augustus 24, 2016 / 7:30 am

  Food trucks zijn zo leuk. Ik had de mijn deze zomer ook voor het eerst en het is zo ontzettend gezellig!! En inderdaad pannenkoeken met nutella kan echt niemand weerstaan.

 2. augustus 24, 2016 / 7:41 am

  Wat ziet dat er onwijs gezellig en sfeervol uit. Zo te zien heb je ook lekker gesmikkeld. Food festivals zijn zo leuk, ben er dol op om die te bezoeken!

 3. augustus 24, 2016 / 8:38 am

  Ziet er supergezellig uit. Ik volgde je nog niet op IG, maar na deze vrolijke foto’s wel natuurlijk 😉
  Ik ben nog nooit op een foodtruckfestival geweest, heb je niet op het platteland, haha. Maar als ik er eens een hier in de buurt zie lijkt het me leuk om eens heen te gaan. Zeker als het zo mooi weer is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *