TAG | My Girlfriend is a blogger

verloving

 

Iedere dag deel ik artikelen over van alles en nog wat. Ik vind het heerlijk om te schrijven, te fotograferen en al mijn interesses met anderen te delen. Maar iemand die dagelijks ook ziet dat ik met mijn blog bezig ben is mijn vriend. Maar vindt hij dit nou wel echt zo leuk? Ik was zelf ook erg benieuwd, dus bedacht ik een aantal vragen die ik aan hem ging stellen.

Voordat ik de antwoorden met jullie ga delen, wil ik hem jullie eerst even voorstellen. Mijn vriend heet Ferry, is 29 jaar en ik ben al bijna 3 jaar met hem samen! Hij heeft mijn blog daarom al bijna 2,5 jaar op de voet kunnen volgen.

Oké, hier komen de vragen en antwoorden!

♥ Wat vind je van mijn blog?

Ik vind je blog heel mooi. Ik weet dat je er erg veel aandacht aan besteedt en iedere keer weer aan het kijken bent hoe je hem kunt verbeteren. Daarnaast vind ik het leuk om te zien dat je steeds beter wordt en dat je zo gedreven blijft. Het ene moment kost het je veel energie, maar op het andere moment heb je weer een hele leuke samenwerking of leuke ideeën voor je blog, waardoor je weer heel veel energie krijgt om door te gaan. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby waar je ook als vriend niet om heen kant.

♥ Wat vind je ervan dat ik een blog heb?

Ik vind het leuk dat je iets hebt waar je je ei in kwijt kunt. Het is erg grappig om te zien hoe je je in allerlei bochten wringt om de perfecte foto te kunnen maken en dat je zo blij wordt van leuke reacties en nieuwe volgers.

Al heb ik niet veel met het onderwerp, ik vind het wel leuk dat ik je af en toe kan helpen met het maken van bijvoorbeeld foto’s. En daarnaast vind ik het natuurlijk ook leuk dat ik er af en toe van kan profiteren als je bijvoorbeeld weer nieuwe producten moet uitproberen. En dan bedoel ik niet de make-up producten, maar leuke gadgets.

♥ Wat vind je van de onderwerpen waar ik over schrijf?

Met de onderwerpen waar je over schrijft heb ik niet zo veel mee. Ik vind het wel leuk om te zien wat voor DIY en receptjes je maakt, maar die beauty spullen vind ik niet zo interessant. Gelukkig maar, want het is typisch een meiden/vrouwen blog. Haha!

♥ Vind je dat ik wel eens te veel met mijn blog bezig ben?

Ja, je bent er wel heel veel mee bezig. Aan de ene kant vind ik dit niet erg, maar aan de andere kant vind ik wel dat je soms iets te veel met je camera bezig bent. Overal moet een foto van gemaakt worden, ook al gebruik je 9 van de 10 foto’s niet eens. Het is wel handig om veel foto’s te hebben, vooral als we een dagje weg zijn. Maar om nu 5 foto’s van een kopje thee te maken… ?

♥ Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken?

Nee, dat hoeft van mij niet. Ik vind het leuk dat we allebei onze eigen hobby’s hebben en elkaar daarbij kunnen ondersteunen.

 ♥ Zou je zelf een blog willen beginnen. Zo ja, waar zou deze over gaan?

Als ik de tijd had zou ik het wel willen. Dan zou het over gadgets of over muziek gaan. Maar als ik zie hoeveel tijd het kost, denk ik niet dat het er ooit van komt. Ik ben blij dat jij het zo leuk vind en er zo veel energie in kwijt kan en voor terug krijgt, maar laat mij maar andere dingen doen.

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jouw familie of vriend van jouw blog vindt! Laat het weten in een comment!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *