Fall Wishlist 2015

wishlist

Ik vind het zo fijn dat het herfst is! Begrijp me niet verkeerd, want ik ben dol op de zomer. Maar ook de herfst heeft hele leuke eigenschappen. Zo vind ik het heerlijk om ‘s avonds weer kaarsjes aan te hebben, lekker op de bank onder een dekentje te kruipen en dat de bladeren langzaam in prachtige kleuren veranderen.

Aangezien ik helemaal in herfst sfeer ben, leek het mij een leuk idee om weer eens een Wishlist te maken van items die ik graag zou willen aanschaffen. Ik moet er alleen wel bij zeggen dat ik er maar één kaars opgezet heb, maar eigenlijk wil ik er zo veel mogelijk. Hihi!

Hier komt mijn Wishlist!

wish

1. Bath & Body Works 3 pits kaars. Ik heb een heel klein kaarsje van B&BW, maar omdat ik hem zo lekker vind ruiken en hem er zo leuk uit vind zien, wil ik hem eigenlijk niet gaan gebruiken. Daarom zou ik graag meer van dit soort kaarsen willen hebben.

2. Opvallende Flaphoed. Ik heb sinds kort een hele leuke zwarte flaphoed. Hij zit heerlijk en hij is natuurlijk ook perfect voor de herfst. Maar toch vind ik de zwarte kleur iets te somber. Daarom heb ik deze mooie paars kleurige hoed op mijn wishlist gezet. Ik heb hem gespot bij Modemusthaves.com en hij kost €19,95

3. MAC Diva lipstick. Ik ben dol op de lipsticks van MAC. Ze zijn mooi, voelen fijn aan op je lippen en ze blijven vaak ook nog heel lang zitten. Zodra ik weer eentje voor mijzelf mag kopen ga ik voor de kleur Diva. Deze is warm paars en dat vind ikzelf een prachtige kleur voor de herfstmaanden.

4. Zoeva Rose Golden makeup brushes. Deze kwasten stonden ook op mijn vorige Wishlist, maar helaas heb ik ze nog steeds niet in mijn bezit. De reden hiervan is eigenlijk de prijs. Deze set kost namelijk €65,00 en dat vind ik een behoorlijke uitgave voor make-up kwasten. Maar goed, ooit zal ik ze kopen.

5. Influence of the Olsen Twins. Dit boek ziet er alleen al aan de buitenkant heel tof uit. Het is daarom ook echt een heel mooi Coffee Table boek. €32,95

6. The Magic of Christmas bubble bar van LUSH. LUSH is natuurlijk een heerlijk merk om tijdens de herfstmaanden van te genieten. En het leuke is dat ze aanstaande vrijdag weer met een hele nieuwe collectie komen! Eén van de producten die in deze collectie te vinden zullen zijn is deze leuke bubble bar met de geur van kruidnagel, amandel en kaneel. €8,95

Wat staat er bij jou op je herfst Wishlist?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *