Mijn herfst/winter favorieten van OTTO

otto1

 

Het is weer zo ver. Iedere ochtend sta ik weer voor mijn kast te wachten tot de perfecte outfit op mij afkomt. Helaas kan ik iedere keer blijven wachten. De ene outfit is te warm en de andere te koud. Het is dus niet echt de gemakkelijkste periode van het jaar als het gaat om kleding.

Om je toch een beetje te helpen bij het kiezen van herfst/winter kleding, heb ik een aantal favoriete items opgezocht. Denk aan zachte truien, stoere enkellaarsjes en natuurlijk warme jassen waar je tijdens de wintermaanden lekker in kunt kruipen. Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk mee!

 

otto

 

Ik ben zelf dol op fluffy truien en vesten. Het is heerlijk warm en je kunt er lekker in kruipen. Hierdoor zijn ze ideaal als comfi item, maar ook perfect in combinatie met een stoere jeans. Wat ikzelf ook heel leuk vind ik een Parka. Deze zijn al een paar jaar erg populair, maar nog steeds vind ik zelf heel mooi. Ik ben zelf nog op zoek naar een lekkere winterjas en ik kan eigenlijk niet wachten tot ik straks op mijn fiets er de winter mee kan doorstaan.

 

Alle bovenstaande items zijn verkrijgbaar bij OTTO.

Wat vind jij van deze winteritems?

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *