Wedding | Trouwjurken uit een kledingwinkel

jurk

 

Aan het begin van dit jaar verraste winkelketen Zeeman ons al met een eigen trouwjurk. Maar nu blijkt het dat er nog een aantal kledingwinkels er voor kiezen om een eigen trouwcollectie te ontwerpen.

Less is more? Daarnaast is het Ibiza/Boho stijltje ook heel populair. Vrouw gaan minder snel voor hele uitbundige jurken en kiezen eerder voor een wat “eenvoudige” jurk. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

zeeman

Weddingdress – €29,99 (Zeeman) Uitverkocht

s

Untitled-21 copy

TFNC WEDDING Drape One Shoulder Maxi Dress – €67,60 (ASOS)

s

Untitled-22 copy
TFNC WEDDING V Front Embellished Strap Maxi Dress – €105.63 (ASOS)

 

Untitled-13 copy

May I Marry The Dress? – €99,95 (Modemusthaves.com)

 

wedding

TFNC WEDDING Embellished Pleated Maxi Dress – €105,63 (ASOS)

 

Wat vind jij van deze “goedkope” trouwjurken?

Share:

14 Reacties

 1. juni 7, 2016 / 6:04 am

  Mooie jurken allemaal! Al moet ik zeggen dat de laatste jurk mijn favoriet is. Ik wist trouwens niet dat ‘gewone’ kledingwinkels ook trouwjurken op de markt brachten.

 2. juni 7, 2016 / 6:26 am

  Wauw, er zitten echt mooie jurken tussen. Ik vind zeker die van de Zeeman echt een goede zet hihi!

 3. juni 7, 2016 / 6:29 am

  Ik vind de jurken helemaal niet tegenvallen en eigenlijk best heel mooi. Vooral die van TFNC WEDDING V Front Embellished Strap Maxi Dress.

 4. juni 7, 2016 / 9:04 am

  Ik ben all out gegaan met mijn trouwjurk en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Hij was en is nog steeds elke cent waard. That said, dit zijn wel mooie jurken allemaal.

 5. juni 7, 2016 / 12:43 pm

  Ik vind het een leuk idee en ideaal voor wie niet veel geld wil uitgeven aan een jurk die je maar één keer kan dragen (wat eigenlijk wel een beetje zot is, een groot bedrag spenderen), maar zelf wil ik er echt graag als een prinsesje uitzien op mijn huwelijksdag, dus van mij mag het wel wat specialer 🙂

 6. juni 7, 2016 / 12:55 pm

  ik vind deze jurken erg mooi, maar zou ze eerder als gala jurk oid aan doen. Een echte trouwjurk mag wat dat betreft denk ik ook heus wel wat kosten. Dat is natuurlijk dé dag van je leven. Overigens wel tof dat winkels werken aan low budget jurken

 7. juni 7, 2016 / 3:44 pm

  Ik vind het echt een super goede zet dat kledingwinkels dit soort jurken op de markt brengen. Op deze manier kunnen vrouwen die wat minder te besteden hebben ook met een mooie jurk voor de dag komen. Ik zou de jurken zelf niet zo snel uitkiezen. Niet omdat ze goedkoop zijn, maar omdat het niet is wat ik voor ogen heb. Maar als een goedkope winkel de trouwjurk van mijn dromen in haar collectie opneemt en deze perfect past dan zou ik Yes to that dress zeggen hoor.

 8. juni 7, 2016 / 5:34 pm

  Ik vind de jurken erg mooi, maar niet zo zeer als trouwjurk. Meer voor een chic feestje of een gala. Als ik ga trouwen wil ik best all out gaan en een bijzondere jurk hebben. Daar wil ik ook best wat meer geld aan uitgeven. Wel vind ik het goed dat er goedkopere trouwjurken te krijgen zijn en ik vond de trouwjurk van Zeeman ook echt een briljante zet!

 9. juni 8, 2016 / 3:00 pm

  Ik vind ze onwijs gaaf, maar ik zie ze niet echt als trouwjurk. Ik zou ze eerder dagen op een gala oid! 🙂

 10. juni 10, 2016 / 7:14 am

  Er zitten mooie trouwjurk en bij!
  Goed dat deze winkels dit verkopen.
  Het is fijn geprijsd.
  Want niet iedereen kan een dure betalen!

  Xoxo

 11. juni 10, 2016 / 11:20 am

  Op zich wel mooie jurken! Maar omdat je waarschijnlijk maar één keer trouwt in je leven, zou ik persoonlijk voor een wat duurdere trouwjurk gaan van betere kwaliteit. Dan is de jurk waarschijnlijk wat mooier en bijzonderder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *