Mijn Essentials voor Griekenland!

DSC_0252 copy

 

Hello girls! Ik ga op vakantie, dus ik ben druk bezig om mijn tas en mijn koffer te pakken. De vorige keer dat ik een weekendje weg ging had ik mijn rugtas meegenomen. Dit beviel mij erg goed en daarom ga ik hem ook nu weer meenemen.

Het leek mij leuk om jullie te laten zien wat ik naast kleding, schoenen en make-up nog meer mee neem, dus heb ik mijn “Essentials” even op de foto gezet. Benieuwd? Kijk mee!

 

Telefoon & IPod

DSC_0245 copy

 

Natuurlijk neem ik mijn mobiel mee. Hiermee kan ik contact houden met mijn ouders, kan ik mijn Instagram foto’s delen en natuurlijk ook even snel wat foto’s mee maken. Helaas kan er op mijn mobiel niet zo veel muziek en aangezien ik wel een tijdje in het vliegtuig zit en straks op het strand graag naar muziek wil luisteren, heb ik een IPod meegenomen. Last minute kon ik die van mij nergens vinden, maar gelukkig schiet mijn zusje in dit soort gevallen altijd te hulp. Thanks zusje!

 

Camera’s

DSC_0244 copy

 

Wat ook echt niet kan ontbreken is mijn camera. Ik neem mijn vlog/video/foto camera van Samsung mee. Dit is een multifunctionele camera en dus perfect voor op vakantie. Daarnaast neem ik ook mijn Instax camera mee. Deze blijft leuk om te hebben en het is zo leuk dat er direct een fotootje uit komt!

 

Tablet & zonnebril

DSC_0246 copy

 

Na een lange dag vind ik het heerlijk om s’avonds op de hotelkamer even mijn tablet aan te zetten. Lekker op internet, mailtje en reacties lezen. Ideaal om nog even extra te ontspannen.

En hoe vinden jullie mijn nieuwe zonnebril? Schattig is hij hè! Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke hartjes zonnebril en ik heb hem nu ein-de-lijk!

 

Boek & Koptelefoon

DSC_0260 copy

 

Om te ontspannen in het vliegtuig en aan het zwembad neem ik ook nog een leuk boek mee, namelijk On Top van Anna Noushin. Hier ben ik een tijdje geleden in begonnen en deze wil ik graag uitlezen.

En een IPod is natuurlijk niets zonder een koptelefoon. Deze super leuke koptelefoon kwam ik tegen bij de Action voor maar €3,49! Het tof!

 

Overige items in mijn rugtas

DSC_0253 copy

 

Ook neem ik wat beautyproducten mee in mijn tas en nog een extra zonnebril. (Ik ga namelijk niet de hele vakantie met deze schattige hartjes zonnebril rondlopen) Oh, en natuurlijk neem ik opladers mee. :)

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *