Mijn nieuwe fiets!

DSC_0832 copy

 

Hai! Ik heb vandaag een ander soort artikel dan normaal. Ik wil jullie namelijk mijn nieuwe fiets laten zien. Een paar dagen geleden bestelde ik hem bij de webshop Fietsenopfietsen.nl en binnen enkele dagen ontving ik hem thuis.

Ik woon zelf in de stad, waardoor ik vaak de fiets pak. Met de fiets ben ik snel in de stad en kan ik mijn fiets gemakkelijk overal parkeren. Af en toe zet ik zelfs mijn fiets in de winkelstraat vlakbij de winkel die ik wil bezoeken. In vergelijking met de auto scheelt dit een hele hoop tijd, gedoe en parkeerkosten.

 

DSC_0829 copy DSC_0845 copyDSC_0843 copyUntitled-1 copy DSC_0849 copy

 

Mijn nieuwe fiets is echt een transportfiets. Stevig, lekker stoer en mat zwart van kleur. Hij fietst licht en heeft zo’n handig transportrek. Dit is ideaal als ik boodschappen gedaan heb en niet al mijn boodschappen aan mijn stuur wil hangen.

Verder vind ik het ook fijn dat het een uniek model is. De mooie zwarte velgen en de bruine details zorgen ervoor dat ik hem gemakkelijk weer terug kan vinden. Ik heb namelijk met mijn oude fiets al een paar keer gehad dat ik mijn fiets kwijt was. Zo onhandig, haha! Ik bedenk mij alleen nu dat ik misschien mijn fiets ook iets minder vaak voor de winkels neer moet zetten. Zodra ik de winkel weer verlaat, word ik weer aangetrokken door een andere winkel. En ja, dan raad je het al; mijn fiets staat aan de ene kant van de stad en ik loop aan de andere kant. Hmm….

 

DSC_0851 copy

 

Nou dit is hem dan, mijn nieuwe fiets! Ik ben er super blij mee! Hij fietst heel fijn, hij ziet er leuk uit en ik kan er weer een aantal jaartjes mee naar de stad, mijn werk en naar vriendinnen. Dankjewel Fietsenopfietsen.nl!

 

Gebruik jij ook vaak de fiets?

Heb jij al eens een fiets via een webshop gekocht?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *