Yay of nee | LED lamp + gelnagellak van de Action

Naamloos copy

 

Hai meiden! Ik heb iets nieuws voor jullie, namelijk een “Yay of nee” video. In deze video ga ik iedere week een beauty/fashion/lifestyle/food product uitproberen en laat ik jullie precies zien hoe het werkt, wat je er mee kan en of het wat is. Het is eigenlijk te vergelijken met een review die ik wel eens op mijn blog plaats, maar dan in video vorm.

Het is de bedoeling dat er iedere vrijdag een nieuwe “Yay of nee”-video online komt. En vandaag heb ik de eerste video voor jullie! In deze video ga ik de LED lamp en de gelnagellak van de Action uitproberen. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze video vinden en natuurlijk of het producten ook de moeite waard is. Veel kijkplezier!

 

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie het vaker zouden willen zien. Daarnaast zou ik het ook heel tof vinden als jullie mij laten weten welke producten jullie graag door mij getest zouden willen zien. Let me know!

Bedankt voor het kijken!

 

20 Reacties

 1. december 4, 2015 / 4:17 am

  Leuk idee 😀 Dit doet me heen erg denken aan OnneDi maar dan meer een beauty variant ^^ Misschien is het leuk om wat dupes van high end producten te testen en eventueel te vergelijken (mocht je ook de high end versie hebben). Denk bijv aan I heart make-up/w7 die een aantal dupes hebben van de naked palettes.

  • iris
   Auteur
   december 4, 2015 / 5:59 am

   Ja, klopt. Onnedi doet het ook een beetje in deze vorm, maar dan wat meer gadgets en speelgoed. Goed idee om dupes te gaan testen! Ik ga gelijk op zoek! 😀

 2. december 4, 2015 / 5:42 am

  Ik vind het een leuke video geworden. Wat een prima lamp en gellak zeg, had ik niet verwacht :-)!

  • iris
   Auteur
   december 4, 2015 / 5:59 am

   Dankjewel 😀 Ik had het ook niet verwacht dat de kleur zo mooi zou zijn.

 3. december 4, 2015 / 5:58 am

  Wat een leuke nieuw onderwerp voor je filmpjes! Tof dat je zo een led lampje en gellakje bij de Action hebt gevonden! Het resultaat vind ik er verrassend mooi uit zien! Inderdaad ideaal voor een vakantie of een feestje! Echt een leuke video geworden, ben nu al benieuwd naar de volgende <3

 4. iris
  Auteur
  december 4, 2015 / 6:00 am

  Ah, lief van je! Dankjewel Svenja!

 5. Bianca
  december 4, 2015 / 7:55 am

  Leuke video! Hoelveel dagen blijft de nagellak zitten? Ik werk namelijk als caissière en geen enkele nagellak houd het een dag bij me uit aangezien in zoveel met m’n handen doe. Dus dit zou wel een mooie uitkomst zijn dan!

 6. december 4, 2015 / 8:01 am

  Ah wauw, had het niet verwacht. En zo’n leuk onderwerp! Ben benieuwd naar de volgende.

 7. december 4, 2015 / 9:52 am

  Leuk en wat fijn dat je er een video van hebt opgenomen erg leuk gedaan! ik gebruik mijn lamp van sensationail en nagellak van bluesky en la femme!

 8. Miranda
  december 4, 2015 / 12:52 pm

  Wat leuk om dit te zien! Ik wist helemaal niet dat ze gel nagellak hadden bij de action. Ik gebruik die nu van Sensationail wat mij heel erg goed bevalt. Hopelijk gaan ze nog meerdere nagellakken verkopen bij de action, dan ga ik er sowieso wat inslaan.

 9. december 4, 2015 / 4:25 pm

  zo hee dat is echt mega goedkoop! ik wil het graag vriendinnen aanraden, maar zou daarom nog wel graag willen weten hoe veel dagen het echt blijft zitten?

 10. december 4, 2015 / 5:22 pm

  Leuk om naar te kijken, Yay zeg ik de tegen de video… de kleur ziet er idd goed uit. Jammer dat de geur minder is en veel tijd kost. Dat is zeker niet handig…geen tijd voor…hahaha.

 11. december 4, 2015 / 5:45 pm

  Wat een leuke video! Ik heb hem vanmorgen tijdens mijn ontbijt al bekeken haha maar wilde je toch nog even vragen hoe lang de nagellak ongeveer blijft zitten? (of heb ik dat helemaal gemist?) Kijk nu al uit naar de volgende filmpje!

 12. december 4, 2015 / 9:13 pm

  Interessant ben benieuwd of je nagellak ook langer blijft zitten op je nagels, of heb ik niet goed opgelet tijdens het filmpje?

 13. december 5, 2015 / 9:25 am

  Ik ben niet zo into de gel nagellak, maar de kleur vind ik echt geweldig. Het bedrag wat je er voor neerlegt is natuurlijk ook goed meegenomen!
  XOXO esmee

 14. sabrina
  december 9, 2015 / 7:49 pm

  Leuke video! Ik heb ook een paar lakjes gekocht en heb zelf een lamp voor meerdere vingers tegelijk, anders duurt het zo lang…
  Er was hier trouwens een rel(letje) over op de fanpagina van de action. Veel mensen vonden het gevaarlijk. Vooral natuurlijk de nagelspecialistes… Volgens mij moet je ook wel echt een gelnagellak base aanbrengen eerst ipv een gewone lak. En eraf halen met aceton op een watje laten weken.
  Ik ga snel eens kijken hoe het wordt met mijn kleurtjes, ik heb een mooie diepblauwe en een nude.
  Yay voor de video!!

 15. Olga
  december 11, 2015 / 9:06 am

  Blijft deze gelngellak ook lang zitten?

  • iris
   Auteur
   december 11, 2015 / 4:33 pm

   Het gaat. Geen twee weken in ieder geval. Maar ik ga binnenkort een battle doen, waarin ik hem test tegenover een duurder merk.

   • Olga
    december 11, 2015 / 4:38 pm

    Naar die battle kijk ik alvast uit hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *